Hoe ik werk

Mijn aanpak is gericht op progressie, op leren en ontwikkelen in de praktijk. Ik gebruik daarbij beproefde coaching methoden.

We starten met het verhelderen van je vraag. Waar loop je tegen aan of wat wil je anders. Vaak gaat het over de invloed van jouw waarden en overtuigingen op je gedachten, gevoelens en gedrag die je niet verder brengen of zelfs klem kunnen zetten. Met die inzichten leer je om te gaan met die ‘mindset’, door het bewust anders te doen en te ervaren. Zo maak je je zelf weerbaarder en richt je je juist op investeren in zaken die belangrijk voor jou zijn. Ik begeleid je in dit proces, houd je een spiegel voor, en moedig je aan.

Ik ben als Professional Coach opgeleid bij Coachboulevard (St!R / Phbo / NOBCO practioner) in het principe van progressie-gerichte coaching. Het draait daarbij om het vergroten van het eigen leervermogen en het eigenaarschap in de hier-en-nu situatie. ‘Hoe wordt de huidige situatie in stand gehouden, wat is je eigen bijdrage hierin en hoe kun je je mogelijkheden beter inzetten?’. 

Wat is mijn drive?

Mijn werk als coach in de regio Den Haag doe ik naast mijn werk als zelfstandig adviseur in de zorg. Hiervoor werkte ik bij de Rijksoverheid als leidinggevende en lid van een management team in een politiek-bestuurlijke beleidsomgeving. Met coaching wil ik gemotiveerde cliënten helpen een verschil te maken in hun werk, loopbaan of privé leven. Ik woon in de regio Den Haag met mijn twee tienerdochters.

Mijn aanbod

Zoek je een coach in de regio Den Haag? Ik werk met trajecten van normaliter zes tot acht één op één sessies van 1 uur. Langere trajecten zijn doorgaans niet nodig maar uiteraard mogelijk. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid voor tussentijds (online) contact. 

 

Ik bied je een kosteloze en verkennende intake aan. Deze is bij voorkeur face tot face maar kan ook online. In deze intake maken we kennis en bespreken we de coachvraag. Na een positieve intake ontvang je een vrijblijvende offerte voor het coaching traject.

Voor jongeren en young professionals hanteer ik een gereduceerd tarief.

Finitor Coaching en Consultancy

Erkend Professional Coach bij Coachboulevard 
(St!R / Phbo / NOBCO – practioner)

info@finitorcc.com
T  06 – 11 58 50 32

KvK 75798174 I Work & Life Coach I Personal Coach I Loopbaancoach I Personal en Loopbaancoaching I Den Haag I Voorburg I Wassenaar I Rijswijk

Finitor Coaching is geregistreerd bij STiR